Καλωσόρισμα

Οι κατοικίες των Minimal Houses βρίσκονται σε νεόδμητο συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή Καντούνια Μυκόνου . Έχουν αμφιθεατρική Θέα στο εσωτερικό του νησιού και στο βάθος του ορίζοντα βλέπουν θάλασσα και μερικά από τα γύρω νησιά. Η περιοχή διατηρείται ακόμα παρθένα και ο επισκέπτης απολαμβάνει τις ομορφιές της φύση ενός κυκλαδίτικου νησιού.

Η απόσταση από Αεροδρόμιο, λιμάνια και την Χώρα της Μυκόνου δεν υπερβαίνει  τα  3 με 4,5 χλμ. Η απόσταση από τις κοντινότερες παραλίες είναι ο Πάνορμος 3 χλμ και ο Άγιος Σώστης 4 χλμ, παραλία που έχει βραβευτεί στις 10 ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας.

Όλες οι κρεβατοκάμαρες διαθέτουν κλιματισμό. Η κουζίνα βρίσκεται σε ενιαίο χώρο με το καθιστικό και διαθέτει τραπεζαρία, δίπορτο ψυγείο, μικρό φούρνο με τρεις εστίες και όλα τα απαραίτητα σκεύη για να μαγειρέψετε και να απολαύσετε ένα υπέροχο γεύμα.

Η περιοχή δεν διαθέτει προς το παρόν δημόσια συγκοινωνία και γι’ αυτό η πρόσβαση  στα Minimal Houses απαιτεί κάποιο μεταφορικό μέσο.

Οι ιδιοκτήτες του Minimal houses σας διαβεβαιώνουν ότι θα κάνουν το καλύτερο προκειμένου να έχετε μία ευχάριστη και αξέχαστη διαμονή.

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το