Τοποθεσία

Minimal Houses βρίσκονται στην περιοχή Καντούνια Μύκονος

Η απόσταση από Αεροδρόμιο, λιμάνια και την Χώρα της Μυκόνου δεν υπερβαίνει τα 3 με 4,5 χλμ. Η απόσταση από τις κοντινότερες παραλίες είναι ο Πάνορμος 3 χλμ και ο Άγιος Σώστης 4 χλμ, παραλία που έχει βραβευτεί στις 10 ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας. Η περιοχή δεν διαθέτει προς το παρόν δημόσια συγκοινωνία και γι’ αυτό η πρόσβαση στα Minimal Houses απαιτεί κάποιο μεταφορικό μέσο.
Αποστάσεις - Minimal Houses

Αποστάσεις

  • Χώρα Μυκόνου 3 χλμ
  • Λιμάνι του Τούρλου 3 χλμ
  • Αεροδρόμιο 4.5 χλμ
  • Παραλία Πανάρμου 3 χλμ
  • Παραλία Άη Σώστη 4 χλμ
  • Μικρή Βενετία 3.5 χλμ

Η γειτονιά μας

Η Μύκονος από ψηλά! Ένας τρόπος να την ζήσεις, μακριά από την βουή των δρόμων του καλοκαιριού της, τον ακούραστο κοσμοπολίτικο ρυθμό της μα και κοντά σε όλα αυτά αν το θες. Τα Minimal Houses βρίσκονται στις παρυφές του Άη Λιά την ψηλότερη κορυφή της Μυκόνου. Η περιοχή είναι ιδανική για εξερεύνηση και πεζοπορία. Το φαινομενικά άγονο τοπίο κρύβει πολλές εκπλήξεις όσον αφορά την πανίδα του τόπου.

Στα Minimal Houses ο επισκέπτης θα νιώσει τον ήχο της σιωπής. Αν φυσά, θα τον συνοδεύει ο άνεμος με επίσημους καλεσμένους τα πουλιά. Τις νύχτες, θα διακρίνει στον καθάριο ουρανό τους αστερισμούς έναν έναν. Και όταν ξαποστάσει, θα βιώσει την απόλυτη ξεκούραση. Από το πρώτο κι όλα ξύπνημα της μέρας το κατάλυμα θα έχει γίνει σπιτικό. Όμορφα και απλά! Η διαμονή στα «Minimal Houses», έχει το άρωμα της άλλης Μυκόνου. Άγνωστη στους πολλούς, γνωστή στους φίλους της από παλιά. Ιδανικό μέρος για ξεκούραση, ησυχία, γαλήνη!